Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Björklinge

Annons:
I orten Björklinge finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 17 olika företag inom fastigheter i Björklinge som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Björklinge. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Björklinge rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Björklinge som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Björklinge hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Björklinge variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Björklinge eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Björklinge

För dig som letar efter lediga tomter i Björklinge kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Björklinge

Även lediga lägenheter i Björklinge går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Björklinge.

Fastigheter och fastighetsbolag i Björklinge

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Björklinge. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Björklinge.

Björks Alltjänst
Björklinge-åsby 7
743 74 Björklinge


K M Schakt
Granbolundsv. 11
743 61 Björklinge


Förskolan Barnasinnet
Lindgårdsv. 5
743 64 BJÖRKLINGE


Frumentum AB
Skuttunge-norrby 20
743 71 BJÖRKLINGESandbywestern HB
Björklinge-Gränby 31Vendelsåns Vattenavledningsföretag 1965
K Nyléns Fastigheter AB
Nordstigen


Egendomsmäklarna Uppsala AB
Örke 210
743 71 BJÖRKLINGE


Östervalls Förvaltning HB
Tygelv. 1
743 63 BjörklingeBjörklinge Vägförening
Melodigränd 1


Källman Ing.Byrå, Jan
Genv. 14
743 61 Björklinge


Pålsboda Gård
Pålsboda 35
743 72 Björklinge


Peter Janssons Åkeri
Askarbäck 7
743 71 BJÖRKLINGE


Grönänge Samfällighetsförening
Ramsjö Backe 40
743 62 BJÖRKLINGECseke Bygg, AB
Frossarbo 19


Impt Bygg O Fritid AB
Näverv. 6
743 61 Björklinge


Gillingboda Samfällighetsförening
Gillingboda 41
743 73 BJÖRKLINGE

Annons:

Detaljinformation om orten Björklinge - fastighetsdata

Björklinge är en tätort, tillika kyrkort, i Björklinge socken i norra delen av Uppsala kommun, Uppsala län. Björklinge samhälle ligger cirka 20 kilometer norr om Uppsala, vid och på en mäktig grusås (rullstensås). Omedelbart öster om samhället ligger Långsjön.

Yta: 270,45 hektar
Invånare: 3269, år 2010

Här hittar du mer information om Björklinge.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Björklinge. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Uppsala.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.