Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Bålsta

Annons:
I orten Bålsta finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 16 olika företag inom fastigheter i Bålsta som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Bålsta. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Bålsta rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Bålsta som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Bålsta hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Bålsta variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Bålsta eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Bålsta

För dig som letar efter lediga tomter i Bålsta kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Bålsta

Även lediga lägenheter i Bålsta går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Bålsta.

Fastigheter och fastighetsbolag i Bålsta

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Bålsta. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Bålsta.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Bålsta
Vänersborgsv. 5
746 34 Bålsta


Fastighetsbyrån Bålsta AB
Stockholmsv. 85
746 33 BÅLSTA


Håbohus AB
Mansängs Torg 1
746 32 Bålsta


Vaxholms HW Konsult AB
Mjödv. 6
746 50 Bålsta


Draget Förvaltning AB
Mjödv. 6
746 50 Bålsta


Håbo Marknads AB
Sköldv. 2
746 50 Bålsta


Skandiamäklarna Bålsta
Stockholmsv. 28
746 33 BÅLSTA


Bo I Småland AB

M I B Fastighets AB
Stockholmsv


Nibro Residences AB
Hantverksv. 6
746 40 BÅLSTADragenzia Fastigheter AB
MjödvIdfjärdens Fastighetsbyrå KB
0280 - 430 50


Pg Medical AB
Sjöv. 12
746 31 BÅLSTA


Krägga Gårds Samfällinghetsförening
Brukets v. 24
746 93 BÅLSTAAsfalt Mark & Miljö 17 AB
SjövJonas Lundqvist Fastighets 2 AB
Sjöv

Annons:

Detaljinformation om orten Bålsta - fastighetsdata

Bålsta är en tätort och centralort i Håbo kommun, Uppsala län. Bålsta ligger utmed motorvägen E18 och Mälarbanan, nära Mälaren cirka 5 mil söder om Uppsala och 5 mil nordväst om Stockholm. Länsväg C 545 (Gamla E18) genomkorsar orten.

Yta: 1 072,57 hektar
Invånare: 14147, år 2010

Här hittar du mer information om Bålsta.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Bålsta. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Uppsala.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.