Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Bälinge

Annons:
I orten Bälinge finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 15 olika företag inom fastigheter i Bälinge som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Bälinge. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Bälinge rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Bälinge som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Bälinge hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Bälinge variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Bälinge eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Bälinge

För dig som letar efter lediga tomter i Bälinge kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Bälinge

Även lediga lägenheter i Bälinge går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Bälinge.

Fastigheter och fastighetsbolag i Bälinge

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Bälinge. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Bälinge.

Göran Jansson Fastighetsbyrå AB
Oxsätra 53
743 87 BÄLINGE


Ekema AB
Skuttunge-eke 126
743 82 Bälinge


Samfällighetsföreningen Fogdarna
Fögderivägen 42
743 81 BÄLINGELångsjöns Samfällighetsförening
Gysta 30Gysta-Björken-Jobsvall Samfälligh.För
GystaBälingeby Vägförening
Fjärdingsv


Ullbolsta Samfällighetsförening
Blackstalund 313
743 86 BälingeÄskelunda Samfällighetsförening
äskelundaOxsätra Åkerlänna Utveckling AB (Svb)
Oxsätra 502Broby-Ubby Samfällighetsförening
Örnsätra Granhagen 4Arnebo Gård och Fastighet AB
Tuna


Nyvla Förvaltnings AB
Bälinge-nyvla 26
743 81 BÄLINGEGrånsbodarnas Samfällighetsförening
Nyodlarv. 24Guwa AB
Kroksta 13Trollbäcken Målsta Isgrena Vägsamfällighet
Målsta

Annons:

Detaljinformation om orten Bälinge - fastighetsdata

Bälinge är en tätort i Uppsala kommun och kyrkbyn i Bälinge socken, belägen omkring 15 kilometer norr om Uppsala. Ortnamnet kommer av Bæling, som från början kan vara ett bygdenamn.

Yta: 140,03 hektar
Invånare: 2437, år 2010

Här hittar du mer information om Bälinge.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Bälinge. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Uppsala.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.