Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Alunda

Annons:
I orten Alunda finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 16 olika företag inom fastigheter i Alunda som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Alunda. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Alunda rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Alunda som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Alunda hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Alunda variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Alunda eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Alunda

För dig som letar efter lediga tomter i Alunda kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Alunda

Även lediga lägenheter i Alunda går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Alunda.

Fastigheter och fastighetsbolag i Alunda

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Alunda. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Alunda.

Veterinär Anna Ebenhard
Häcklinge
747 93 ALUNDA


Stavby By Samfällighetsförening

Hagalundsvägens Samfällighetsför
SaringeJ. Hagman Fastighet AB
Ingvasta 127Campfastigheter AB
Ovanby 103Lg Hedenskogs Fastighet AB
Stavby Petterslund 130


Alunda Sund 4:1
Sund 109
747 91 ALUNDAMagnus Snickare
Skyndeln


Behov1 AB
Ekeby 21
747 92 AlundaJonassons Transportförmedling AB
SkobyRamhälls Samfällighetsförening
RamhällCompages M HB
Albertinas v. 24


Karin Becker För Väskinge 3:1
BROGÅRDEN
747 92 Alunda


Wahlstrand & Son AB
Ekeby 41
747 92 AlundaJohannesdalsvägens Samfällighetsförening
Saringe BREDSÄTRAMarma Bil & Maskin
Marma

Annons:

Detaljinformation om orten Alunda - fastighetsdata

Alunda är en tätort i Östhammars kommun i Uppsala län och kyrkby i Alunda socken. Befolkningen uppgår till drygt 2000 invånare. Alunda ligger på ett mindre höjdparti mellan två slättlandskap. Markförhållandena växlar mellan berg i dagen, morän och lera.

Yta: 228,34 hektar
Invånare: 2317, år 2010

Här hittar du mer information om Alunda.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Alunda. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Uppsala.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.