Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Almunge

Annons:
I orten Almunge finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 13 olika företag inom fastigheter i Almunge som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Almunge. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Almunge rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Almunge som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Almunge hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Almunge variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Almunge eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Almunge

För dig som letar efter lediga tomter i Almunge kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Almunge

Även lediga lägenheter i Almunge går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Almunge.

Fastigheter och fastighetsbolag i Almunge

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Almunge. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Almunge.

Peter Sjögren Firma
Frösättra 305
740 10 ALMUNGE


Ahlund Entreprenad AB
Almunge stora söderby 214
740 10 ALMUNGEBjörkkulla-Gulungens Samfällighetsförening
Rasbo Björkkulla 18Kema Energi & Fastigheter
Långsjöv. 6


AB J-Kem
Almunge-ösby Baddet 203
740 10 ALMUNGE


Faringe Entreprenad AB
SOLVIK FARINGE
740 10 ALMUNGE


Demo Fastighetspartner i Småland AB
Almunge-söderby 20
740 10 ALMUNGEDaniel Ekman
Almunge


Fastighets AB Hans Engström
Mogav. 17
740 10 ALMUNGEIdyll Fastighetsbyrå
Seglinge


Faringe-Lundby Samfällighetsförening
Mosebod
740 10 ALMUNGENybovägens Samfällighetsförening
NyboLindbäckens Samfällighetsförening
Almunge

Annons:

Detaljinformation om orten Almunge - fastighetsdata

Almunge är en tätort i östra delen av Uppsala kommun vid länsväg 282. En kilometer öster om tätorten ligger Almunge kyrkby där Almunge kyrka, Almunge skola och en bensinstation med livsmedelsaffär finns.

Yta: 84,54 hektar
Invånare: 813, år 2010

Här hittar du mer information om Almunge.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Almunge. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Uppsala.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.