Fastigheter och fastighetsföretag i Uppsala

Annons:
Här hittar du alla städer och orter i Uppsala i vilka du kan hitta fastigheter, fastighetsbolag samt andra företag inom fastighetsbranschen. Om du till exempel letar efter lediga tomter i Uppsala eller hus till salu i Uppsala så är det mycket möjligt att något eller några av dessa företag kan hjälpa dig med en fastighet i Uppsala.

Det finns just nu 424 olika verksamheter och företag i Uppsala som arbetar inom fastighetsbranschen och då håller på med fastigheter i Uppsala. Dessa fastighetsföretag finns fördelade på 37 olika orter och städer.

Lediga tomter i Uppsala

Om du bor Uppsala och funderar på att bygga hus eller vill flytta till Uppsala så kanske du letar efter lediga tomter i Uppsala. I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som jobbar med fastigheter i vår katalog nedan.

Fastigheter i Uppsala

I Uppsala kan du hitta fastigheter och fastighetsbolag i de olika orter som vi listar nedan. Mängden fastigheter och företag som arbetar inom fastighetsbranschen varierar mellan dessa olika städer och orter - skulle det visa sig att du inte hittar det du söker i en viss ort kan du enkelt leta vidare i kringliggande orter inom Uppsala eller i något angränsande län.

Almunge fastigheterAlunda fastigheter Björklinge fastigheter
Bälinge fastigheterBålsta fastigheter Ekolsund fastigheter
Enköping fastigheterFjärdhundra fastigheter Gimo fastigheter
Grillby fastigheterHargshamn fastigheter Heby fastigheter
Häggeby fastigheterHållnäs fastigheter Järlåsa fastigheter
Karlholmsbruk fastigheterKnivsta fastigheter Knutby fastigheter
Månkarbo fastigheterRunhällen fastigheter Skokloster fastigheter
Skutskär fastigheterSkyttorp fastigheter Skärplinge fastigheter
Storvreta fastigheterTierp fastigheter Tärnsjö fastigheter
Uppsala fastigheterVattholma fastigheter Vittinge fastigheter
Vänge fastigheterÖrbyhus fastigheter Öregrund fastigheter
Örsundsbro fastigheterÖsterbybruk fastigheter Östervåla fastigheter
Östhammar fastigheter

Annons:

Renovering och ombyggnation av fastigheter i Uppsala

Flera av företagen i listan ovan kan sannolikt också hjälpa till med att renovera och bygga om fastigheter i Uppsala om det finns behov av denna typ av tjänster. Se till att ta kontakt med flera olika byggfirmor och fastighetsföretag innan du beslutar vilket företag som du vill anlita för renovering eller ombyggnation av fastighet i Uppsala.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.