Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Vendelsö

Annons:
I orten Vendelsö finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 13 olika företag inom fastigheter i Vendelsö som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Vendelsö. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Vendelsö rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Vendelsö som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Vendelsö hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Vendelsö variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Vendelsö eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Vendelsö

För dig som letar efter lediga tomter i Vendelsö kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Vendelsö

Även lediga lägenheter i Vendelsö går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Vendelsö.

Fastigheter och fastighetsbolag i Vendelsö

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Vendelsö. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Vendelsö.

Svartbäcksgränsens Samfällighetsfören
Svartbäcksgränsen 551
136 59 VendelsöNära Hem I Haninge AB
Vendelsö


Husalfen AB
G. Lyckebyv. 70
136 70 VENDELSÖ


Liljestrand Fastigheter AB
Lärjungev. 4
136 69 VENDELSÖ


L-Bolaget AB
Lärjungev. 4
136 69 VENDELSÖ


Fläkt & Reglerteknik Per Grönlund
Gudö ekväg 12
136 75 Vendelsö


BRF Vendelsö Såg
Vendelsö Skolv. 1
136 71 Vendelsö


Kvarnsjögården AB
Lärjungev. 4
136 69 VENDELSÖSvartbäcken Nr 1 Samfällighetsförening
Granebov. 76Kvickrotens Samfällighetsförening
Kvickrotsv. 10Lapamala Fastighets AB
Söderbytorpsg


Silander&Holst AB
Källtorpsv. 42
136 70 VENDELSÖ


Klingans Samfällighetsförening
Vendelsö Skolv. 52
136 71 Vendelsö

Annons:

Detaljinformation om orten Vendelsö - fastighetsdata

Vendelsö är en bebyggelse i tätorten Stockholm och en kommundel i Haninge kommun. Vendelsö är belägen på ömse sidor om Gudöbroleden öster om Drevviken och söder om Gudöån och Långsjön vilka utgör gräns mot Tyresö kommun. I öster ligger Tyresta nationalpark.

Yta:
Invånare: , år

Här hittar du mer information om Vendelsö.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Vendelsö. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Stockholm.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.