Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Vega

Annons:
I orten Vega finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 6 olika företag inom fastigheter i Vega som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Vega. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Vega rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Vega som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Vega hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Vega variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Vega eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Vega

För dig som letar efter lediga tomter i Vega kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Vega

Även lediga lägenheter i Vega går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Vega.

Fastigheter och fastighetsbolag i Vega

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Vega. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Vega.

Rubin Facilitetsservice
Måsöv. 24
136 49 Vega


Gräsvretens Lokaluthyrning HB
Nordostpassagen 23
136 49 VegaScandrift HB
Oscars v. 51


Antero Kivilä AB
Söderhagsv. 12 B
136 49 Vega


Tuleo Holding AB
Söderhagsudden 26
136 49 VegaM.Öbergs Fastighetsservice
Palanders

Annons:

Detaljinformation om orten Vega - fastighetsdata

Vega är en del av tätorten Stockholm i Haninge kommun. Den gränsar i norr till Länna i Huddinge kommun och i öster till Söderhagen och Drevviken. Vegas folkmängd var 3 665 i december 2009. Orten är bland annat känd för Vegabaren. Restaurangen var från början en korvkiosk och kallades Drive in.

Yta:
Invånare: , år

Här hittar du mer information om Vega.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Vega. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Stockholm.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.