Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Vaxholm

Annons:
I orten Vaxholm finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 4 olika företag inom fastigheter i Vaxholm som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Vaxholm. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Vaxholm rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Vaxholm som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Vaxholm hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Vaxholm variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Vaxholm eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Vaxholm

För dig som letar efter lediga tomter i Vaxholm kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Vaxholm

Även lediga lägenheter i Vaxholm går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Vaxholm.

Fastigheter och fastighetsbolag i Vaxholm

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Vaxholm. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Vaxholm.

M-Ringen I Vaxholm AB
Ytterbyuddsv. 35
185 94 Vaxholm


Dunvrets Elinstallationer AB
Snäckv. 4
185 34 Vaxholm


Berglunds Varv & Marina HB
Husholmsv. 10
185 94 Vaxholm


Vasallen Vaxholm AB
Rindö Hamn By
185 41 Vaxholm

Annons:

Detaljinformation om orten Vaxholm - fastighetsdata

Vaxholm är en tätort i Uppland och centralort i Vaxholms kommun, Stockholms län, belägen på Vaxön. Namnet är troligen taget från öns namn, Vaxön som skrevs Vaxö 1335.

Yta: 163,97 hektar
Invånare: 4 857, år 2010

Här hittar du mer information om Vaxholm.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Vaxholm. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Stockholm.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.