Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Vällingby

Annons:
I orten Vällingby finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 8 olika företag inom fastigheter i Vällingby som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Vällingby. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Vällingby rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Vällingby som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Vällingby hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Vällingby variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Vällingby eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Vällingby

För dig som letar efter lediga tomter i Vällingby kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Vällingby

Även lediga lägenheter i Vällingby går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Vällingby.

Fastigheter och fastighetsbolag i Vällingby

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Vällingby. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Vällingby.

Dagpro AB
Härjedalsg. 11
162 66 VÄLLINGBY


Fastighetsbyrån Vällingby
Pajalag. 57
162 65 Vällingby


PIK Tandhälsa AB
Kirunag. 34
162 68 VÄLLINGBY


Ekenman Fastighet AB
Siktg. 1
162 50 Vällingby


Svensk Fastighetsförmedling
Vällingby Torg 31 Vällingby City
162 65 Vällingby


Friberg, Torbjörn
Kirunag. 58
162 68 VÄLLINGBY


Foxab AB
Råckstav. 19
162 52 VällingbyTorpslingans Samfällighetsförening
Torpslingan 20

Annons:

Detaljinformation om orten Vällingby - fastighetsdata

Vällingby är en stadsdel i Västerort inom Stockholms kommun med 71 768 invånare (2011). Stadsdelen ingår i Hässelby-Vällingby stadsdelsområde och Vällingby församling. Området där Vällingby i dag ligger är ett mycket gammalt kulturlandskap och människor har bott här åtminstone sedan järnåldern.

Yta:
Invånare: 71 768, år 2011

Här hittar du mer information om Vällingby.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Vällingby. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Stockholm.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.