Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Vallentuna

Annons:
I orten Vallentuna finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 4 olika företag inom fastigheter i Vallentuna som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Vallentuna. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Vallentuna rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Vallentuna som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Vallentuna hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Vallentuna variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Vallentuna eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Vallentuna

För dig som letar efter lediga tomter i Vallentuna kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Vallentuna

Även lediga lägenheter i Vallentuna går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Vallentuna.

Fastigheter och fastighetsbolag i Vallentuna

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Vallentuna. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Vallentuna.

Fastighetsbyrån Vallentuna
Tuna Torg 4 D
186 23 Vallentuna


Kalium Fastighetsförvaltning AB
Odonv. 5
186 45 Vallentuna


Vallentuna Glasmästeri AB
Olsborgsv. 15
186 41 Vallentuna


Vallentuna Företagsby AB
Hjälmstav. 8
186 41 Vallentuna

Annons:

Detaljinformation om orten Vallentuna - fastighetsdata

Vallentuna är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Vallentuna kommun i Stockholms län men även innefattande Täby kyrkby i Täby kommun. Vallentunadelen av tätorten utgör centralort i Vallentuna kommun.

Yta: 1 595,50 ha
Invånare: 29 519, år 2010

Här hittar du mer information om Vallentuna.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Vallentuna. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Stockholm.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.