Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Uttran

Annons:
I orten Uttran finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 13 olika företag inom fastigheter i Uttran som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Uttran. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Uttran rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Uttran som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Uttran hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Uttran variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Uttran eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Uttran

För dig som letar efter lediga tomter i Uttran kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Uttran

Även lediga lägenheter i Uttran går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Uttran.

Fastigheter och fastighetsbolag i Uttran

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Uttran. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Uttran.

SkyltAnders AB
Crusebjörns v. 5 A
147 63 UTTRAN


Strandbackens Samfällighetsförening
Strandbacken 14
147 63 UTTRANPv Fastigheter Sweden AB
Bergtorpsv. 3R. Kulhan Fastigheter AB
Bergtorpsv. 3Norra Gnisvärds Samfällighetsförening
Strandv. 29Sw Grangärde AB
SöderbyRdf Invest AB
Bergtorpsv. 3Retagrund AB
Malmsjöv. 3 ARiddarstigen AB
Sandstuguv. 2 ARobert & Ku Holding AB
Bergtorpsv. 3Stefan Wennerholm Kontorsfastighet AB
Söderby


Gerne Fastighetsförvaltning AB
Skolv. 14
147 63 UTTRANGetryggens Samfällighetsförening
Axels

Annons:

Detaljinformation om orten Uttran - fastighetsdata

Uttran är en del av tätorten Tumba i Botkyrka kommun belägen i Grödinge socken mot gränsen till Salems kommun, vid sjön Uttrans östra del, Utterkalven. Vid sjön Uttran anlades i början av 1900-talet två sanatorieanläggningar, Söderby sjukhus och Uttrans sjukhus.

Yta:
Invånare: , år

Här hittar du mer information om Uttran.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Uttran. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Stockholm.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.