Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Tumba

Annons:
I orten Tumba finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 7 olika företag inom fastigheter i Tumba som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Tumba. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Tumba rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Tumba som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Tumba hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Tumba variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Tumba eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Tumba

För dig som letar efter lediga tomter i Tumba kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Tumba

Även lediga lägenheter i Tumba går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Tumba.

Fastigheter och fastighetsbolag i Tumba

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Tumba. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Tumba.

Botkyrkabyggen, AB
08 - 530 693 00Tumbascenen
Utbildningsv. 2
147 40 TUMBA


Tumba Folkets Hus
Scheelev. 41
147 31 TUMBA


Wase VVS AB
Tegnérsv. 11
147 31 TUMBAVreta Bygg Och Plattsättning AB
Långsvängen 33


Arento AB
Tunagårdsv. 1 -3
147 43 Tumba


Wärn & Bråk Musik AB
Bruksv. 6 B
147 43 Tumba

Annons:

Detaljinformation om orten Tumba - fastighetsdata

Tumba är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Botkyrka kommun i Stockholms län men även innefattande en del av Salems kommun. Botkyrkadelen av tätorten utgör centralort i Botkyrka kommun och Salemdelen utgörs av kommundelarna Rönninge och Salem.

Yta: 1 773,53 ha
Invånare: 37 852, år 2010

Här hittar du mer information om Tumba.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Tumba. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Stockholm.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.