Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Tullinge

Annons:
I orten Tullinge finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 13 olika företag inom fastigheter i Tullinge som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Tullinge. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Tullinge rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Tullinge som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Tullinge hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Tullinge variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Tullinge eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Tullinge

För dig som letar efter lediga tomter i Tullinge kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Tullinge

Även lediga lägenheter i Tullinge går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Tullinge.

Fastigheter och fastighetsbolag i Tullinge

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Tullinge. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Tullinge.

Sorina AB
Nyängsv. 3 B
146 30 Tullinge


Westlén & Pehrs Fastigheter AB
Sunnanv. 23
146 40 TULLINGE


Granqvist AB, Bo
Stavshällskroken 9 A
146 54 Tullinge


2 W Fastigheter AB
Middagsv. 8
146 32 Tullinge


Skackeln AB
070 - 570 65 61Lena Larsson Förvaltning AB
Snödroppsv. 25
146 50 Tullinge


Mats Tegnér Dekor AB
Askv. 35
146 52 Tullinge


Remoy Apartments Barcelona AB
Tullinge Strand 31
146 54 TullingeHsb Södertörn Ek. För.
Nyängsv


Tussilagon 2 AB
Bernströmsv. 31
146 38 Tullinge


Gäddede Fastigheter AB
Stavshällskroken 9 A
146 54 Tullinge


Fuktisol AB
Alfred Nobels Allé 105
146 48 TULLINGEProdopti AB
08

Annons:

Detaljinformation om orten Tullinge - fastighetsdata

Tullinge är en del av Stockholms tätort och kommundel i Botkyrka kommun beläget mellan Tumba och Flemingsberg. Tullinge är omnämnt första gången i samband med att Clauus i þulunge, som troligen var en skrivkunnig bonde, 26 maj 1353 gjorde ett jordbyte i Botkyrka.

Yta: 45,4 km2
Invånare: 17 649, år 2013

Här hittar du mer information om Tullinge.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Tullinge. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Stockholm.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.