Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Trångsund

Annons:
I orten Trångsund finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 12 olika företag inom fastigheter i Trångsund som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Trångsund. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Trångsund rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Trångsund som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Trångsund hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Trångsund variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Trångsund eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Trångsund

För dig som letar efter lediga tomter i Trångsund kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Trångsund

Även lediga lägenheter i Trångsund går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Trångsund.

Fastigheter och fastighetsbolag i Trångsund

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Trångsund. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Trångsund.

Skandiamäklarna Trångsund/Skogås/Sköndal
Trångsundstorget 1
142 60 Trångsund


Fastighetsbolaget Spelaren 3 AB

Rösunda Samfällighetförening
N. Mörtviksv. 6Stortorps Brygga Ek. För.
HagenvHyresfastighetsfonden 2010 Nummer 1 AB (Publ)
Larsof Fastighet AB
Hammartorpsv. 29 FHemvis AB
Branta Backen 34


Ullehöjd AB
Nytorpsv. 5 C
142 63 TRÅNGSUND


T. Qvist Fastighets AB
Stortorpsv. 73
142 65 TRÅNGSUND


Teama Teknik AB
Aniarav. 23
142 63 TRÅNGSUND


Miob Properties AB
Trångsundsv. 39
142 63 TRÅNGSUND


Edbo Samfällighetsförening
Edbov. 61
142 63 TRÅNGSUND

Annons:

Detaljinformation om orten Trångsund - fastighetsdata

Trångsund är en kommundel av Huddinge kommun i Stockholms län vars bebyggelse till större delen ingår i Stockholms tätort. Namnet "Trångsund" härrör från det trånga sundet (det trängsta) i den närliggande Drevviken.

Yta: 22,3 km2
Invånare: 9 912, år 2011

Här hittar du mer information om Trångsund.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Trångsund. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Stockholm.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.