Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Täby

Annons:
I orten Täby finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 7 olika företag inom fastigheter i Täby som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Täby. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Täby rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Täby som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Täby hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Täby variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Täby eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Täby

För dig som letar efter lediga tomter i Täby kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Täby

Även lediga lägenheter i Täby går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Täby.

Fastigheter och fastighetsbolag i Täby

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Täby. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Täby.

Eminenta
Polygonv. 15
187 66 Täby


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Täby
Esplanaden 6
183 39 Täby


Lafina AB
Hörnåkersv. 10
183 65 TÄBY


Magnusson Mäkleri Täby AB
Eskaderv. 4
183 54 TÄBY


Täby Fastighets AB
Stationsv. 13
187 30 TÄBY


Koch B-M Fastighetsbyrån AB
Eskaderv. 18
183 54 TÄBY


Mats Jönis Byggkonsult AB
Tjäderv. 61
187 43 TÄBY

Annons:

Detaljinformation om orten Täby - fastighetsdata

Täby är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Täby kommun i Stockholms län men även innefattande Enebyberg i Danderyds kommun liksom en mycket liten del av Sollentuna kommun. Täby kyrkby i den norra delen av Täby kommun ingår däremot inte. Täbydelen av tätorten utgör centralort i Täby kommun.

Yta: 2 580,70 hektar
Invånare: 61 2722, år 2010

Här hittar du mer information om Täby.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Täby. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Stockholm.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.