Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Stockholm

Annons:
I orten Stockholm finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 9 olika företag inom fastigheter i Stockholm som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Stockholm. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Stockholm rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Stockholm som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Stockholm hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Stockholm variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Stockholm eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Stockholm

För dig som letar efter lediga tomter i Stockholm kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Stockholm

Även lediga lägenheter i Stockholm går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Stockholm.

Fastigheter och fastighetsbolag i Stockholm

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Stockholm. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Stockholm.

Riksbyggen
Kungsbron 21
111 22 STOCKHOLM


Wallenstam AB
Birger Jarlsg. 64
114 29 STOCKHOLM


Locum AB
Östgötag. 12 plan 8
104 62 STOCKHOLM


Titania Bygg & VVS AB
Ernst Ahlgrens v. 1 -3
112 55 Stockholm


Olov Lindgren AB
Drottningg. 97
113 60 STOCKHOLM


TEKAB
Östgötag. 53
116 25 STOCKHOLM


Serafim Fastigheter AB
Biblioteksgatan 1
111 46 Stockholm


Humlegården Fastigheter AB
Engelbrektsplan 1
114 14 Stockholm


Statens fastighetsverk SFV
Jakobsgatan 20
111 52 Stockholm

Annons:

Detaljinformation om orten Stockholm - fastighetsdata

Stockholm är Sveriges huvudstad samt landets kulturella, politiska, mediala och ekonomiska centrum. Det är Sveriges såväl som Nordens folkrikaste tätort. Stockholm började etableras 1187, enligt Visbyfranciskanernas bok till följd av att Svearikets dåvarande huvudort, Sigtuna, härjades av balter samma år.

Yta: 381,63 km2
Invånare: 1 372 565, år 2010

Här hittar du mer information om Stockholm.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Stockholm. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Stockholm.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.