Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Stenhamra

Annons:
I orten Stenhamra finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 13 olika företag inom fastigheter i Stenhamra som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Stenhamra. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Stenhamra rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Stenhamra som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Stenhamra hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Stenhamra variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Stenhamra eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Stenhamra

För dig som letar efter lediga tomter i Stenhamra kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Stenhamra

Även lediga lägenheter i Stenhamra går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Stenhamra.

Fastigheter och fastighetsbolag i Stenhamra

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Stenhamra. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Stenhamra.

Qui Vivra Verra Investment AB
Gudmundv. 5 B
179 60 StenhamraKlevbergets Anläggningssamfällighet nr II
Klevbergsv. 99


Stenhamra Samfällighetsförening
Lupingränd 9 A
179 60 StenhamraStockbygården AB
Apelv. 25Runstenens Samfällighetsförening
FållvMäklarhuset Ekerö AB
08


Vidvik AB
Stenhamrav. 59
179 65 STENHAMRANisseby Fastighets AB
Uppgårdsv


Klyvarestigens Samfällighetsförening
08 - 80 61 70Stockby Oljesamfällighetsförening

Nissebys Fastighetsförvaltning
Alvikens Gårdsv. 15


Mäklarhuset Ekerö
08 - 560 446 63Stockby Fastighetsutveckling AB
Galtuddsv. 16
179 62 Stenhamra

Annons:

Detaljinformation om orten Stenhamra - fastighetsdata

Stenhamra är en tätort i Ekerö kommun i Stockholms län på västra sidan av ön Färingsö i Mälaren. Mest känd är orten för sitt nedlagda stenbrott från 1800-talet med tillhörande brukssamhälle. I det nedlagda stenbrottet i gamla Stenhamra har en stor del av Stockholms gat- och kantsten brutits.

Yta: 290,85 hektar
Invånare: 3 336, år 2010

Här hittar du mer information om Stenhamra.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Stenhamra. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Stockholm.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.