Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Sköndal

Annons:
I orten Sköndal finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 9 olika företag inom fastigheter i Sköndal som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Sköndal. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Sköndal rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Sköndal som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Sköndal hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Sköndal variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Sköndal eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Sköndal

För dig som letar efter lediga tomter i Sköndal kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Sköndal

Även lediga lägenheter i Sköndal går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Sköndal.

Fastigheter och fastighetsbolag i Sköndal

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Sköndal. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Sköndal.

Aphos Förvaltnings AB
Bogårdsv. 25
128 62 SKÖNDAL


Peab Drift & Underhåll i Stockholm AB
Kvastv. 17
128 62 SKÖNDAL


Simson Fastigheter AB
Diakongränd 12
128 68 SKÖNDAL


Actina Syd AB
Bogårdsv. 45 B
128 62 SKÖNDALE4-Byggtjänst AB
Saffransv


Toresunds-Edeby Samfällighetsförening
Bengt Bagares Gränd 2 C
128 66 SKÖNDALSVERBE Förvaltning AB
Semmelv


Aa Mark och Fastighetsservice
Bagarfruv. 77
128 66 SKÖNDAL


Selberg & Warnie AB
Gråhundsv. 20
128 62 SKÖNDAL

Annons:

Detaljinformation om orten Sköndal - fastighetsdata

Sköndal är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun och ligger inom Farsta stadsdelsområde. Stadsdelen bildades 1926 och gränsar till Farsta, Hökarängen, Gubbängen, Skarpnäcks Gård, Orhem och Larsboda. I trakten finns gravfält som troligen härrör från före vikingatiden.

Yta: 307 ha
Invånare: 7585, år 2012

Här hittar du mer information om Sköndal.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Sköndal. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Stockholm.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.