Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Skärholmen

Annons:
I orten Skärholmen finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 10 olika företag inom fastigheter i Skärholmen som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Skärholmen. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Skärholmen rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Skärholmen som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Skärholmen hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Skärholmen variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Skärholmen eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Skärholmen

För dig som letar efter lediga tomter i Skärholmen kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Skärholmen

Även lediga lägenheter i Skärholmen går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Skärholmen.

Fastigheter och fastighetsbolag i Skärholmen

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Skärholmen. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Skärholmen.

Tomas Mäklarbyrå AB
Sätra Torg 18 -20
127 38 SKÄRHOLMEN


M L Mark & Fastighetsservice AB
Laxholmsbacken 70
127 42 Skärholmen


HSB Bostadsrättsföreningen Vårberg
Båtholmsbacken 11
127 42 Skärholmen


Nybrofabriken Förvaltningsaktiebolag
Estbrötev. 14
127 41 SKÄRHOLMEN


Kjellssons Städ & Fastighetsservice HB
Stångholmsbacken 56
127 40 Skärholmen


Card Fastigheter AB
Murmästarv. 21
127 35 Skärholmen


Global Assistans Förvaltning Sweden AB
Stångholmsbacken 7
127 40 Skärholmen


Digeal AB
Eksätrav. 392
127 37 Skärholmen


Bygglovarkitekten Bo Fridström
Fiskarholmsgränd 7
127 41 SKÄRHOLMEN


Wahlberg Hem Och Trädgård
Falkholmsgränd 37
127 46 Skärholmen

Annons:

Detaljinformation om orten Skärholmen - fastighetsdata

Skärholmen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Sätra och Vårberg, till Segeltorp, Kungens kurva och Vårby i Huddinge kommun samt till Ekerö kommun. Ytan uppgår till 189 hektar land och 4 hektar vatten. Skärholmen och Vårberg överfördes från Huddinge kommun 1963.

Yta: 189 hektar
Invånare: 8488, år 2014

Här hittar du mer information om Skärholmen.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Skärholmen. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Stockholm.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.