Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Skå

Annons:
I orten Skå finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 13 olika företag inom fastigheter i Skå som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Skå. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Skå rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Skå som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Skå hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Skå variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Skå eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Skå

För dig som letar efter lediga tomter i Skå kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Skå

Även lediga lägenheter i Skå går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Skå.

Fastigheter och fastighetsbolag i Skå

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Skå. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Skå.

Skå Fastigheter AB
Strandhem
179 75 SKÅ


Skå Konsult AB
Kumlav. 42
179 75 SKÅSkå Ekeby Samfällighetsfören
EkebyMälarö Fastighetshus AB
Svanhagen Fastigheter AB
SvanhagenHöglunda Samfällighetsförening
HöglundavägenGoy Moon Properties AB
Kumla


Reda Företagen HB
Tureholmsvägen 145
179 75 SKÅR.Bjursten Entreprenad & Service
Glasmästarens väg 6


Spannfod AB
Skå Kyrkväg 27
179 75 SKÅ


Viiper Transport AB
Fågelängsv. 15
179 75 SKÅEnlunda Fastighets AB
Färentunav. 65Kumla By Samfällighetsförening
Kumla Byv. 6

Annons:

Detaljinformation om orten Skå - fastighetsdata

Skå socken i Uppland ingick i Färentuna härad och är sedan 1971 en del av Ekerö kommun, från 2016 inom Färingsö distrikt. Skå socken ligger väster om Stockholm på södra Färingsö med Långtarmen i söder och Mörbyfjärden i öster. Socknen har odlad slättbygd som omväxlar med höjder speciellt i väster.

Yta: 19 km2
Invånare: 738, år 1952

Här hittar du mer information om Skå.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Skå. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Stockholm.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.