Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Sigtuna

Annons:
I orten Sigtuna finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 1 olika företag inom fastigheter i Sigtuna som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Sigtuna. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Sigtuna rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Sigtuna som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Sigtuna hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Sigtuna variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Sigtuna eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Sigtuna

För dig som letar efter lediga tomter i Sigtuna kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Sigtuna

Även lediga lägenheter i Sigtuna går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Sigtuna.

Fastigheter och fastighetsbolag i Sigtuna

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Sigtuna. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Sigtuna.

Mäklarhuset Sigtunamäklaren AB
Stora g. 54 A
193 30 SIGTUNA

Annons:

Detaljinformation om orten Sigtuna - fastighetsdata

Sigtuna är en tätort i Sigtuna kommun i Stockholm. Sigtuna ligger vid Mälaren och grundades av Erik Segersäll runt år 980. Sigtuna var den första egentliga staden i dåvarande Sverige och sedan säte för den förste kristne kungen, Olof Skötkonung, som här lät slå de första svenska mynten.

Yta: 456,66 hektar
Invånare: 8444, år 2010

Här hittar du mer information om Sigtuna.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Sigtuna. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Stockholm.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.