Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Segeltorp

Annons:
I orten Segeltorp finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 10 olika företag inom fastigheter i Segeltorp som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Segeltorp. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Segeltorp rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Segeltorp som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Segeltorp hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Segeltorp variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Segeltorp eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Segeltorp

För dig som letar efter lediga tomter i Segeltorp kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Segeltorp

Även lediga lägenheter i Segeltorp går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Segeltorp.

Fastigheter och fastighetsbolag i Segeltorp

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Segeltorp. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Segeltorp.

Stockholmsmäklarna Sundberg & Partner AB
Häradsv. 119
141 72 Segeltorp


Jan Stigen Fastighetsbyrå AB
Häradsv. 145
141 72 Segeltorp


VALVIA FASTIGHETER AB
Ekhagsv. 15
141 71 SEGELTORP


VALVIA HB
Ekhagsv. 15
141 71 SEGELTORP


SAT Center Sweden AB
Vävarev. 9
141 74 Segeltorp


Tann-Ina Invest AB
G. Södertäljev. 159
141 70 Segeltorp


Hasselstigens Samfällighetsförening
Hasselstigen 38
141 71 SEGELTORPKeyser-Fastigheter AB
Mälarv


Westman Måleri & Fastighetsservice AB
Hagv. 50
141 70 Segeltorp


Huddinge Bobutik AB
Slåtterv. 23 B
141 70 Segeltorp

Annons:

Detaljinformation om orten Segeltorp - fastighetsdata

Segeltorp är en kommundel i Huddinge kommun, Stockholms län och en del av tätorten Stockholm. Det är också en postort med ungefär samma avgränsning. Segeltorp ligger i kommunens nordvästliga del på gränsen mot Stockholms kommun. Segeltorp består av sex delområden: Jakobslund, Smista, Juringe, Kråkvik, Kolartorp och Kungens kurva.

Yta: 11,2 km2
Invånare: 11 870, år 2011

Här hittar du mer information om Segeltorp.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Segeltorp. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Stockholm.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.