Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Saltsjöbaden

Annons:
I orten Saltsjöbaden finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 12 olika företag inom fastigheter i Saltsjöbaden som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Saltsjöbaden. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Saltsjöbaden rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Saltsjöbaden som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Saltsjöbaden hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Saltsjöbaden variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Saltsjöbaden eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Saltsjöbaden

För dig som letar efter lediga tomter i Saltsjöbaden kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Saltsjöbaden

Även lediga lägenheter i Saltsjöbaden går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Saltsjöbaden.

Fastigheter och fastighetsbolag i Saltsjöbaden

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Saltsjöbaden. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Saltsjöbaden.

Saltsjöbadsmäklarna AB
Skyttev. 18
133 36 Saltsjöbaden


Qusthus i Helsingborg AB
Ringv. 65
133 35 SALTSJÖBADEN


Mäklargruppen Hall & Måsén HB
Vinterbrinksv. 9 A
133 32 Saltsjöbaden


Brickhouse Fastighetsutveckling AB
Friggastigen 4
133 38 Saltsjöbaden


Sundmarks Fastighetsförvaltning
Byv. 14
133 34 Saltsjöbaden


Latitude 59 AB

Constant Förvaltning I Stockholm AB
Gräsandsg. 29Sundmark Förvaltning AB
Byv


Saltsjöbadens Städ- & Fastighetsservice, AB
Ljuskärrsv. 65
133 31 SALTSJÖBADEN


Saltis Fastighetsmäkleri AB
Skogsöv. 8
133 33 SALTSJÖBADEN


BTA Fastigheter
Vikingav. 17 C
133 33 SALTSJÖBADEN


KB Josefina-Ib
Fisksätrav. 30
133 42 SALTSJÖBADEN

Annons:

Detaljinformation om orten Saltsjöbaden - fastighetsdata

Saltsjöbaden är en tätort i Nacka kommun inom kommundelen Saltsjöbaden/Fisksätra. Saltsjöbaden omfattar Neglingeön, en halvö på cirka 75 hektar som ligger mellan Baggensfjärden och Neglingeviken och är förenad med fastlandet genom ett näs vid Rösunda.

Yta: 541,94 hektar
Invånare: 9 491, år 2010

Här hittar du mer information om Saltsjöbaden.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Saltsjöbaden. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Stockholm.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.