Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Ösmo

Annons:
I orten Ösmo finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 13 olika företag inom fastigheter i Ösmo som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Ösmo. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Ösmo rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Ösmo som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Ösmo hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Ösmo variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Ösmo eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Ösmo

För dig som letar efter lediga tomter i Ösmo kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Ösmo

Även lediga lägenheter i Ösmo går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Ösmo.

Fastigheter och fastighetsbolag i Ösmo

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Ösmo. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Ösmo.

Fastighetsbyrån Nynäshamn
Stymninge 12
148 92 ösmo


Lj Fastighetsservice AB
Gryt 23
148 92 ösmoLidatorps Samfällighetsförening
Skivlingsv. 5Körunda Holding AB
KörundaPernille Jessica Hornung
Skyttes v. 26


Fasadresurs i Stockholm AB
Överforsv. 61
148 91 ÖSMO


Himmelsö, AB
Himmelsö gård
148 91 ÖSMO


Dragets Samfällighetsförening
Breddalsv. 21
148 35 ÖSMOBjörkhagens Hästhälsa
Yxlö 76


Björn Idh Bygg och Fastighetsförvaltning AB
Muskösund 30
148 91 ÖSMO


Oxeluddens Samfällighetsförening
Oxeludden 14
148 91 ÖSMO


Gun Markusson För Fastigheten Simpnäs 1:36
Rödhakev. 4
148 34 ösmoBrd Rör AB
Ogesta

Annons:

Detaljinformation om orten Ösmo - fastighetsdata

Ösmo är en tätort i Nynäshamns kommun och kyrkbyn i Ösmo socken, belägen utmed Nynäsbanan och alltsedan sekelskiftet 1900 ett stationssamhälle. Ösmo ligger i anslutning till Riksväg 73 från Stockholm och Länsväg 225 från Södertälje.

Yta: 219,37 hektar
Invånare: 3911, år 2010

Här hittar du mer information om Ösmo.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Ösmo. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Stockholm.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.