Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Nykvarn

Annons:
I orten Nykvarn finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 3 olika företag inom fastigheter i Nykvarn som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Nykvarn. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Nykvarn rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Nykvarn som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Nykvarn hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Nykvarn variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Nykvarn eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Nykvarn

För dig som letar efter lediga tomter i Nykvarn kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Nykvarn

Även lediga lägenheter i Nykvarn går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Nykvarn.

Fastigheter och fastighetsbolag i Nykvarn

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Nykvarn. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Nykvarn.

Nykvarnsbostäder
Mikael Wincklers v. 9
155 30 NYKVARN


Nykvarns Lackering AB
Nedre Bruket
155 32 NYKVARN


Sätra Gård
Sätra Gård
155 91 Nykvarn

Annons:

Detaljinformation om orten Nykvarn - fastighetsdata

Nykvarn är en tätort och centralort i Nykvarns kommun i Stockholms län i Södermanland. Orten ligger 1,5 mil väster om Södertälje.I Nykvarn finns grundskolorna Turingeskolan (F-5), Björkestaskolan (F-5) och Lillhagaskolan (6-9). Nykvarns herrgård ligger i orten som genomkorsas av Svealandsbanan

Yta: 439,33 hektar
Invånare: 6 497, år 2010

Här hittar du mer information om Nykvarn.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Nykvarn. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Stockholm.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.