Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Norsborg

Annons:
I orten Norsborg finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 13 olika företag inom fastigheter i Norsborg som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Norsborg. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Norsborg rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Norsborg som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Norsborg hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Norsborg variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Norsborg eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Norsborg

För dig som letar efter lediga tomter i Norsborg kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Norsborg

Även lediga lägenheter i Norsborg går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Norsborg.

Fastigheter och fastighetsbolag i Norsborg

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Norsborg. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Norsborg.

Willhem Stockholm Syd
Forv. 15
145 51 Norsborg


Folkets Hus Hallunda
Borgv. 1
145 68 Norsborg


Pelican Self Storage
Segersbyv. 18
145 63 NORSBORG


Stäppen Samfällighetsförening
Avstyckningsv. 38
145 60 Norsborg


Reckit AB
Krögarv. 159
145 52 NORSBORGNorsborg Centrum Fastighet AB
FastighetsAB Kumla Hage Ii
Kumla Gårdsv. 26 A


Norra Skogens Samfällighetsför
Norrskogsv. 90
145 72 NORSBORG


Nämndemannens Samfällighetsförening
Nämndemannav. 32 A
145 57 NorsborgTvättjänst Sverige AB
Hantverkarv. 5


Alexis Storkökstillverkare Sweden AB
Linv. 11
145 67 NORSBORG


Incleano AB
Höders v. 7
145 70 NORSBORG


R Andersson El AB
Slagsta Backe 97
145 74 NORSBORG

Annons:

Detaljinformation om orten Norsborg - fastighetsdata

Hallunda-Norsborg är en del av tätorten Stockholm och en kommundel i nordligaste delen av Botkyrka kommun i södra Stockholms län. Norsborg var tidigast en lantegendom i Botkyrka socken, belägen vid en vik av Vårbyfjärden och med en del av ägorna stötande till Bornsjön, jämte Kärsby och Tomtberga med en areal av 350 hektar.

Yta: 350 hektar
Invånare: , år

Här hittar du mer information om Norsborg.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Norsborg. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Stockholm.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.