Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Norrtälje

Annons:
I orten Norrtälje finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag inom fastigheter i Norrtälje som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Norrtälje. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Norrtälje rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Norrtälje som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Norrtälje hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Norrtälje variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Norrtälje eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Norrtälje

För dig som letar efter lediga tomter i Norrtälje kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Norrtälje

Även lediga lägenheter i Norrtälje går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Norrtälje.

Fastigheter och fastighetsbolag i Norrtälje

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Norrtälje. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Norrtälje.

Svensk Fastighetsförmedling
Kyrkog. 8
761 30 Norrtälje


Roslagsbostäder AB
Lommarv. 1
761 52 Norrtälje


Credentia AB
Stockholmsv. 28
761 43 Norrtälje


Roslagens Energi- Och Driftteknik AB
Stockholmsv. 26
761 43 Norrtälje


SkandiaMäklarna
St. Brog. 12
761 30 Norrtälje

Annons:

Detaljinformation om orten Norrtälje - fastighetsdata

Norrtälje är en tätort (stad) i Roslagen (Upplands kustland) och centralort i Norrtälje kommun i Stockholms län. Kansliort för Norrtälje domsaga. Norrtälje är beläget cirka 68 kilometer nordöst om Stockholms centrum och 72 kilometer från Uppsala.

Yta: 754 hektar
Invånare: 17 675, år 2011

Här hittar du mer information om Norrtälje.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Norrtälje. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Stockholm.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.