Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Märsta

Annons:
I orten Märsta finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 9 olika företag inom fastigheter i Märsta som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Märsta. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Märsta rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Märsta som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Märsta hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Märsta variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Märsta eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Märsta

För dig som letar efter lediga tomter i Märsta kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Märsta

Även lediga lägenheter i Märsta går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Märsta.

Fastigheter och fastighetsbolag i Märsta

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Märsta. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Märsta.

Sigtunahem, AB
Stationsg. 6
195 40 MÄRSTA


Fastighetsbyrån Sigtuna/Märsta/Rosersberg
Nymärsta Gränd 4 Märsta Centrum
195 30 Märsta


YP Master AB
08 - 684 488 60Sigtuna Badrum & Kök AB
Bromsta 203
195 92 MärstaKungliga Teaterns Solister Stiftelse
Skepptuna Herresta


Rikshem Sigtuna Vårdfast AB
Stationsg. 6 A
195 40 MÄRSTALonnhyttan Malmhagen 2 AB
072


Wikvist Fastighets AB
Odensala Berga
Märsta


Pelles Allservice i Märsta
Blåbärsv. 35
195 44 MÄRSTA

Annons:

Detaljinformation om orten Märsta - fastighetsdata

Märsta är en tätort samt centralort i Sigtuna kommun, Stockholm. Orten har drygt 24 000 invånare och goda kommunikationer genom att den ligger nära Arlanda flygplats, E4 och har en järnvägsstation. Märsta gästgivaregård, beläget vid nuvarande Forum var en viktig anhalt för postdiligensen mellan Uppsala och Stockholm.

Yta: 764,17 hektar
Invånare: 24 068, år 2010

Här hittar du mer information om Märsta.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Märsta. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Stockholm.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.