Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Ljusterö

Annons:
I orten Ljusterö finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 13 olika företag inom fastigheter i Ljusterö som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Ljusterö. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Ljusterö rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Ljusterö som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Ljusterö hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Ljusterö variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Ljusterö eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Ljusterö

För dig som letar efter lediga tomter i Ljusterö kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Ljusterö

Även lediga lägenheter i Ljusterö går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Ljusterö.

Fastigheter och fastighetsbolag i Ljusterö

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Ljusterö. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Ljusterö.

Förvaltnings AB Ljusterö Torg
08 - 542 429 50Örsö Båtvarv & Sjötransporter
Örsöv. 31
184 97 LJUSTERÖ


Ljusterö Taxi
Linanäsvägen
184 97 LJUSTERÖ


Örans Samfällighetsförening
Öranv. 52
184 97 LJUSTERÖLini Group AB
073 - 312 68 60


Stiftelsen Ingmarsö Norrgård och Skola
Norrgården
LjusteröRastaborg Fastigheter AB
Linanäs


Ärleryd Consulting, AB
Mjölnarströmsv. 19
184 97 LJUSTERÖ


Raspings Entreprenad & Fastighetsservice
Lillströmsv. 23
184 97 LJUSTERÖ


Vretens Samfällighetsförening
Vretängsv. 10
184 95 LJUSTERÖOlsson & Frisell AB
Ljusteröv. 3


Skärgårdsmäklaren i Roslagen AB
Ljusteröv. 3
184 95 LJUSTERÖ


Stockholm Medical Resort ABAnnons:

Detaljinformation om orten Ljusterö - fastighetsdata

Ljusterö, som ligger i Österåkers kommun, är den största ön i Stockholms skärgård som saknar broförbindelse med fastlandet. Ljusterö är förbundet med fastlandet via färjeleden Ljusteröleden. Ön ingår sedan 1869 i Ljusterö socken, från att tidigare varit uppdelad i Norra Ljusterö församling och Södra Ljusterö församling.

Yta: 6 205 ha
Invånare: 1 591, år

Här hittar du mer information om Ljusterö.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Ljusterö. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Stockholm.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.