Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Kungsängen

Annons:
I orten Kungsängen finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 11 olika företag inom fastigheter i Kungsängen som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Kungsängen. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Kungsängen rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Kungsängen som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Kungsängen hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Kungsängen variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Kungsängen eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Kungsängen

För dig som letar efter lediga tomter i Kungsängen kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Kungsängen

Även lediga lägenheter i Kungsängen går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Kungsängen.

Fastigheter och fastighetsbolag i Kungsängen

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Kungsängen. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Kungsängen.

AB Upplands-Brohus
Österv. 5
196 30 Kungsängen


Fastighetsbyrån Kungsängen
Torget 1 A
196 30 Kungsängen


Diana Home and Care
08 - 509 308 50Kakelstigens Samfällighetsförening
Box 109
196 23 KungsängenSvenska Väg Maskin AB
KraftvUlf Smeby Fastigheter AB
KraftvWestpoint Mark & Fastighets Teknik, AB
Kraftv


Littco AB
Lennartsnäs Slott
196 93 KUNGSÄNGEN


MB Teknikkonsult Lunda AB
Strandv. 24 A
196 30 Kungsängen


Polkettstigens Samfällighetsförening

Bra Bil Fastighet I Vallentuna AB
08

Annons:

Detaljinformation om orten Kungsängen - fastighetsdata

Kungsängen är en tätort i Uppland och centralort i Upplands-Bro kommun, Stockholms län, med drygt 9 000 invånare. Orten är belägen cirka 30 kilometer nordväst om Stockholm. Kungsängen ligger vid Mälaren och sydväst om E18. Församlingen och kyrkan har hetat Näs sedan medeltiden. Den 1 januari 1886 ändrades detta till Stockholms-Näs.

Yta: 362,57 hektar
Invånare: 9 382, år 2010

Här hittar du mer information om Kungsängen.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Kungsängen. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Stockholm.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.