Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Kista

Annons:
I orten Kista finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 9 olika företag inom fastigheter i Kista som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Kista. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Kista rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Kista som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Kista hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Kista variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Kista eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Kista

För dig som letar efter lediga tomter i Kista kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Kista

Även lediga lägenheter i Kista går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Kista.

Fastigheter och fastighetsbolag i Kista

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Kista. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Kista.

Micasa Fastigheter i Stockholm AB
Nordkapsg. 3
164 36 Kista


Citycon AB
Hanstav. 55 F
164 74 Kista


Klövern
Nolsög. 3
164 40 KISTA


Fastighetsbyrån Kista
08 - 477 45 70ResMed Sweden AB
Jan Stenbecks torg 17
164 40 KISTA


Liljeholmstorget Galleria - Citycon
08 - 522 803 10Tumba Centrum - Citycon
08 - 522 803 10Svensk Fastighetsförmedling
Kista Galleria
164 53 KISTA


BRF Porkala Nr 249 i Stockholm
Sibeliusgången 34
164 72 Kista

Annons:

Detaljinformation om orten Kista - fastighetsdata

Kista är en stadsdel belägen i Västerort inom Stockholms kommun. Kista ingår i Rinkeby-Kista stadsdelsområde och gränsar till Akalla, Husby och Rinkeby i samma stadsdelsområde samt Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Kista centrum ligger cirka 9,5 km vägavstånd nordnordväst om Norrtull i nordligaste delen av Stockholms innerstad

Yta: 414 hektar
Invånare: 12 027, år 2014

Här hittar du mer information om Kista.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Kista. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Stockholm.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.