Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Hässelby

Annons:
I orten Hässelby finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 9 olika företag inom fastigheter i Hässelby som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Hässelby. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Hässelby rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Hässelby som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Hässelby hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Hässelby variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Hässelby eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Hässelby

För dig som letar efter lediga tomter i Hässelby kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Hässelby

Även lediga lägenheter i Hässelby går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Hässelby.

Fastigheter och fastighetsbolag i Hässelby

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Hässelby. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Hässelby.

Hässelby Hem AB
Persikog. 28
165 63 Hässelby


Björnflokans Samfällighetsförening
Blomsterkungsv. 141
165 77 HÄSSELBYEklövet Allservice
Eklövsgränd


Hässelby Konsult- och FastighetsbyråKB
Lupinv. 59
165 70 Hässelby


Hem & Smide, Hässelby
Sandviksv. 89
165 70 Hässelby


Salvians Samfällighetsförening
Blåeldsv. 63
165 73 HÄSSELBY


Jsd Konsult AB
Maltesholmsv. 136
165 66 HÄSSELBY


Färgkullans Samfällighetsförening
Fagerstrand 52
165 71 HÄSSELBYSnödroppens Samfällighetsförening
Snödroppsgränd 7 B

Annons:

Detaljinformation om orten Hässelby - fastighetsdata

Hässelby är ett område i Västerort i Stockholms kommun, vilket omfattar stadsdelarna Hässelby gård, Hässelby strand och Hässelby villastad. Området motsvarar geografiskt Hässelby församling i Svenska kyrkan. Namnet är hämtat från Hässelby slott, vars ägor omfattade stora områden inom de nuvarande tre stadsdelarna.

Yta: 19,6 km2
Invånare: 71 042, år 2014

Här hittar du mer information om Hässelby.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Hässelby. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Stockholm.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.