Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Handen

Annons:
I orten Handen finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 4 olika företag inom fastigheter i Handen som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Handen. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Handen rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Handen som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Handen hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Handen variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Handen eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Handen

För dig som letar efter lediga tomter i Handen kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Handen

Även lediga lägenheter i Handen går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Handen.

Fastigheter och fastighetsbolag i Handen

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Handen. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Handen.

Turbinen
Vendelsöv. 37
136 44 Handen


Ojl Fastighets AB
Anläggarv. 3
136 44 Handen


S V T Aapro AB
Kilowattv. 4
136 44 Handen


Fastighetsbyrån Haninge
Haninge Centrum
136 46 Handen

Annons:

Detaljinformation om orten Handen - fastighetsdata

Handen är en bebyggelse i tätorten Stockholm och kommundel i Haninge kommun. Handen är centralort för kommunens förvaltning. Det ovanliga ortnamnet Handen är från 1800-talets mitt och kommer från ett torpställe med samma namn.

Yta:
Invånare: 11 524, år 2003

Här hittar du mer information om Handen.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Handen. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Stockholm.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.