Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Hallstavik

Annons:
I orten Hallstavik finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 12 olika företag inom fastigheter i Hallstavik som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Hallstavik. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Hallstavik rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Hallstavik som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Hallstavik hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Hallstavik variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Hallstavik eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Hallstavik

För dig som letar efter lediga tomter i Hallstavik kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Hallstavik

Även lediga lägenheter i Hallstavik går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Hallstavik.

Fastigheter och fastighetsbolag i Hallstavik

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Hallstavik. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Hallstavik.

Svensk Fastighetsförmedling
Gottstav. 15
763 40 HALLSTAVIK


Folkets hus Hallstavik
Norra Uppsalavägen 15
763 40 HALLSTAVIK


Hallstaviks Bil Plåt & Lack
Dammv. 7
763 30 Hallstavik


Roslagens Hus Och Trädgårdstjänst AB
Banv. 5 A
763 43 Hallstavik


Häverö-Norrby Samfällighetsförening
Norrby Byaväg 42
763 94 Hallstavik


Roslagsbostäder AB
Gottstav. 8
763 41 Hallstavik


Gillberga Samfällighetsförening
Gillbergavägen 29
763 91 HALLSTAVIKBos Bussar Och Entreprenad AB
Lillvägen 12Hallstaviks Transport AB
Dammv


Hallsta Mark & Fastighetsskötsel HB
Industriv. 65
763 41 Hallstavik


Ph:S Service AB
Gillbergavägen 16
763 91 HALLSTAVIK


Häverödals Allservice AB
Edebovägen 19
763 91 HALLSTAVIK

Annons:

Detaljinformation om orten Hallstavik - fastighetsdata

Hallstavik är en tätort i Norrtälje kommun, Stockholms län, Uppland, cirka 41 km nordnordväst om Norrtälje, och cirka 61 km ostnordost om Uppsala, belägen där Skeboån mynnar i Edeboviken, mitt i Roslagen.Hallsta var fram till början av 1900-talet, en by gränsande till grannbyarna Tulka, Skärsta och Gottsta.

Yta: 469,23 hektar
Invånare: 4 476, år 2010

Här hittar du mer information om Hallstavik.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Hallstavik. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Stockholm.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.