Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Hägersten

Annons:
I orten Hägersten finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 15 olika företag inom fastigheter i Hägersten som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Hägersten. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Hägersten rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Hägersten som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Hägersten hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Hägersten variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Hägersten eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Hägersten

För dig som letar efter lediga tomter i Hägersten kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Hägersten

Även lediga lägenheter i Hägersten går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Hägersten.

Fastigheter och fastighetsbolag i Hägersten

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Hägersten. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Hägersten.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Vantörsv. 272
129 57 HÄGERSTEN


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Ture Wennerholms Torg 2
126 26 Hägersten


Svensk Fastighetsförmedling
Hägerstensv. 134
126 49 HÄGERSTEN


Trifam Fastighets AB
Västberga Allé 5
126 30 HÄGERSTEN


Consult AB Pemox
08 - 708 98 75AMW Fastighetsvård AB
Vasaloppsv. 71
129 45 Hägersten


Berglund & Ginell Byggmästare HB
Hökarv. 8
129 41 Hägersten


Fastighetsbyrån Skärholmen
Elsa Brändströms g. 219
129 52 Hägersten


Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
Svandammsplan 8
126 37 Hägersten


Adfingo Fastighetsservice AB
Jenny Linds g. 13
129 52 Hägersten


Mäklarringen Hägersten/Skärholmen/ Älvsjö
Störtloppsv. 30 Västertorp Centrum
129 47 Hägersten


Cura Förvaltning AB
Torsten Alms g. 40
126 51 Hägersten


Fastighetsbyrån Älvsjö/Hägersten
Elsa Brändströms g. 219 Fruängen Centrum
129 52 Hägersten


Vandraren, Bostadsrättsföreningen HSB
Hägerstensv. 139
126 48 Hägersten


Mäklarringen Huddinge
Störtloppsv. 30
129 47 Hägersten

Annons:

Detaljinformation om orten Hägersten - fastighetsdata

Hägersten är en stadsdel i Söderort i Stockholms kommun. Namnet på torpet Haegrasteen nämns första gång i ett brev från 1432. Området tillhörde Hägerstens gård, som avsöndrades från Årsta Gård 1763. Gården ligger vid Hägerstensbrinken 27–31, och den nuvarande byggnaden uppfördes cirka 1755.

Yta: 193 hektar
Invånare: 7636, år 2013

Här hittar du mer information om Hägersten.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Hägersten. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Stockholm.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.