Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Grödinge

Annons:
I orten Grödinge finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 13 olika företag inom fastigheter i Grödinge som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Grödinge. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Grödinge rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Grödinge som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Grödinge hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Grödinge variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Grödinge eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Grödinge

För dig som letar efter lediga tomter i Grödinge kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Grödinge

Även lediga lägenheter i Grödinge går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Grödinge.

Fastigheter och fastighetsbolag i Grödinge

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Grödinge. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Grödinge.

Magnus & C G Landerholm HB
Bröthagen 1
147 91 GRÖDINGE


Edström Bertil Fastighets AB
Sibble Backe 5
147 92 Grödinge


Dansglädjen I Norden AB
Blåhakev. 14
147 70 Grödinge


Iskcon
Korsnäs Gård
147 92 Grödinge


Näringsterapeut Anna J Hjelm
Vårstav. 97
147 70 Grödinge


Rådala Fastighetskonto
Bröthagen 1
147 91 GRÖDINGE


Unnerfalk Fastigheter AB
Sibble Backe 9
147 92 Grödinge


Implantologen
Rödhakev. 6
147 70 Grödinge


Bröta Invest AB
Ö. Bröta 2
147 91 GRÖDINGEDubovan Vision HB
LillmalmsvPamore
Haga


Spow AB
Mariebergs säteri
GRÖDINGE


Stiftelsen Företagarnas Framtid
Trollsjöv. 1
147 71 GRÖDINGE

Annons:

Detaljinformation om orten Grödinge - fastighetsdata

Grödinge socken i Södermanland ingick i Svartlösa härad, ingår sedan 1971 i Botkyrka kommun och motsvarar från 2016 Grödinge distrikt. Grödinge socken har medeltida ursprung. 1968 överfördes från Mörkö socken södra delen av Näslandet och 1974 överfördes hit en mindre del av Sorunda socken.

Yta: 116 km2
Invånare: 5023, år 2000

Här hittar du mer information om Grödinge.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Grödinge. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Stockholm.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.