Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Ekerö

Annons:
I orten Ekerö finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag inom fastigheter i Ekerö som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Ekerö. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Ekerö rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Ekerö som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Ekerö hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Ekerö variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Ekerö eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Ekerö

För dig som letar efter lediga tomter i Ekerö kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Ekerö

Även lediga lägenheter i Ekerö går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Ekerö.

Fastigheter och fastighetsbolag i Ekerö

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Ekerö. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Ekerö.

Ekerö Bostäder AB
Bryggav. 110
178 31 Ekerö


Fastighetsbyrån Ekerö
Mälarö Torg 2
178 30 EKERÖ


Svensk Miljöbesiktning AB
G. Ekeröv. 47 D
178 34 EKERÖ


Fsons Allservice AB
Bryggav. 5
178 31 Ekerö


Spånga Mälarö Lastbilcentral AB
Bryggav. 102
178 31 Ekerö

Annons:

Detaljinformation om orten Ekerö - fastighetsdata

Ekerö är en tätort och centralort i Ekerö kommun på Mälaröarna. Ekerö, som är beläget på Ekerön i Östra Mälaren i Uppland i Stockholms län, är främst en bostadsort. Största arbetsgivare är kommunen. Pendling sker främst till Stockholm kommun. Ekerö centrum är ritat av Ralph Erskine och invigdes 1990. Innan dess var Träkvista ortens centrum.

Yta: 541,87 hektar
Invånare: 10 907, år 2010

Här hittar du mer information om Ekerö.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Ekerö. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Stockholm.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.