Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Edsbro

Annons:
I orten Edsbro finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 12 olika företag inom fastigheter i Edsbro som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Edsbro. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Edsbro rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Edsbro som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Edsbro hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Edsbro variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Edsbro eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Edsbro

För dig som letar efter lediga tomter i Edsbro kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Edsbro

Även lediga lägenheter i Edsbro går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Edsbro.

Fastigheter och fastighetsbolag i Edsbro

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Edsbro. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Edsbro.

Ekgården
Saxenvägen 47 A
762 97 EdsbroRoslagsringens Fastighetsförmedling AB
Bro


Edsbro-Sättra Samfällighetsfören
Sättrabyvägen 10
762 97 EdsbroSättra By Samfällighetsförening
Sättrabyvägen 28Bostadsrättsfören Åsbygården
Bro 48


Mörtsjö Samfällighetsförening
Gärstavägen 15
762 97 EdsbroTranbol Norr-Och Södermarjums Samfällighetsförening
MorstängsletBro Vägsamfällighet
BroSmara Samfällighetsförening
Smaravägen 20


Sättraby Bygdegårdsförening
Görvälstorpsvägen 10
762 97 EdsbroMasugnens Samfällighetsförening
Askängsv. 7Gamla Stationsvägens Samfällighetsförening
Sättrabyvägen

Annons:

Detaljinformation om orten Edsbro - fastighetsdata

Edsbro är en tätort i Norrtälje kommun, och kyrkbyn i Edsbro socken. Edsbro är en gammal bruksort, här fanns ett vallonbruk med masugn och klensmedja. Ruinerna efter dessa är välbevarade.

Yta: 82,35 hektar
Invånare: 488, år 2010

Här hittar du mer information om Edsbro.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Edsbro. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Stockholm.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.