Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Drottningholm

Annons:
I orten Drottningholm finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 13 olika företag inom fastigheter i Drottningholm som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Drottningholm. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Drottningholm rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Drottningholm som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Drottningholm hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Drottningholm variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Drottningholm eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Drottningholm

För dig som letar efter lediga tomter i Drottningholm kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Drottningholm

Även lediga lägenheter i Drottningholm går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Drottningholm.

Fastigheter och fastighetsbolag i Drottningholm

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Drottningholm. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Drottningholm.

Zenshin AB
Sjöstugan
178 93 DROTTNINGHOLM


Kambrium HB
St. Ängsholmen
178 93 DROTTNINGHOLMBostädernas Samfällighetsförening
Lovö Prästgård 6Green Harvest Byggnads AB
Skolallén 16


Iqproject P1 AB
Långa Raden 4
178 93 DROTTNINGHOLMHyrvattenskoter i Mälaren & Saltsjön AB
Brostugan Kärsön


Embla Fastighetsförmedling AB
Edebyv. 19
178 93 DROTTNINGHOLM


Double J Fastighets AB
Ängsholmen LOVÖ
178 93 DROTTNINGHOLM


Key West Property AB
ÄNGSHOLMEN LOVÖ
178 93 DROTTNINGHOLM


Ice Stack AB
Isstacken
178 93 DROTTNINGHOLM


Skålpundet Fastigheter AB
Ängsholmen LOVÖ
178 93 DROTTNINGHOLM


Innovationskonsult Lundholm AB
Lundholmen
178 93 DROTTNINGHOLM


West Byggare AB, Jan
ÄNGSHOLMEN LOVÖ
178 93 DROTTNINGHOLM

Annons:

Detaljinformation om orten Drottningholm - fastighetsdata

Drottningholm är en tätort på Lovön i Mälaren som ligger i Ekerö kommun i Stockholms län. Drottningholm har broförbindelse med Nockeby i Stockholm genom Drottningholmsbron och Nockebybron (länsväg 261).

Yta: 147,06 hektar
Invånare: 398, år 2010

Här hittar du mer information om Drottningholm.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Drottningholm. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Stockholm.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.