Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Djurhamn

Annons:
I orten Djurhamn finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 13 olika företag inom fastigheter i Djurhamn som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Djurhamn. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Djurhamn rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Djurhamn som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Djurhamn hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Djurhamn variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Djurhamn eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Djurhamn

För dig som letar efter lediga tomter i Djurhamn kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Djurhamn

Även lediga lägenheter i Djurhamn går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Djurhamn.

Fastigheter och fastighetsbolag i Djurhamn

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Djurhamn. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Djurhamn.

Kanholmsfjärdens Marina
Lövtorpsv. 18
139 74 DJURHAMN


Barnviks Samfällighetförening
Hamnv.
139 72 DJURHAMNPumphusets Samfällighetsförening
PrästgårdsmossenGamla Prästgårdens Samfällighetsförening
Röda Husens Samfällighetsförening
Röda Radhusen 3Lövtorpsvägens Samfällighetsförening
Lövtorpsv. 28


Chamer AB
Lillängen
139 74 DJURHAMN


Dalkarlens Samfällighetsförening

Tjälve Öhman Fastighetsförmedling AB
överbyv


Axelsson, Britt
Djurö Byv. 3
139 73 Djurhamn


Byns Gård Samfällighetsförening
073 - 383 81 62Tranvik-Fjällsviksvägens Samfällighetsförening
Tranviksv. 29
139 74 DJURHAMNRe Mektech AB
Korphalsv. 1

Annons:

Detaljinformation om orten Djurhamn - fastighetsdata

Djurö (postort Djurhamn) är en tätort i Värmdö kommun i Stockholms skärgård på ön Djurö. Djurö by avgränsas sedan år 1995 av SCB som en separat småort som ligger direkt norr om tätorten Djurö. Öns namn betyder "hjortön".

Yta: 92,37 hektar
Invånare: 967, år 2010

Här hittar du mer information om Djurhamn.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Djurhamn. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Stockholm.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.