Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Danderyd

Annons:
I orten Danderyd finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag inom fastigheter i Danderyd som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Danderyd. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Danderyd rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Danderyd som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Danderyd hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Danderyd variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Danderyd eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Danderyd

För dig som letar efter lediga tomter i Danderyd kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Danderyd

Även lediga lägenheter i Danderyd går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Danderyd.

Fastigheter och fastighetsbolag i Danderyd

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Danderyd. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Danderyd.

Edlunds Fastighetsbyrå, Knut Edlund AB
Mörbyleden 22
182 32 DANDERYD


Ren Standard
Svärdv. 25 A
182 33 Danderyd


Kasama Fastighets- & Trädgårdsservice AB
Danderydsv. 146
182 36 DANDERYD


Mäklarfirman Vincent Forssbeck
Golfv. 5
182 31 Danderyd


Fastighetsbyrån Danderyd
Mörby Centrum
182 31 Danderyd

Annons:

Detaljinformation om orten Danderyd - fastighetsdata

Danderyds kommun är en kommun i Stockholms län. Centralort är Djursholm som är en del av tätorten Stockholm. Kommunen är belägen i sydöstra delen av landskapet Uppland med Stora Värtan, Lilla Värtan och Östersjön i öster.

Yta: 26,55 km2
Invånare: 32 421, år 2015

Här hittar du mer information om Danderyd.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Danderyd. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Stockholm.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.