Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Brottby

Annons:
I orten Brottby finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 13 olika företag inom fastigheter i Brottby som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Brottby. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Brottby rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Brottby som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Brottby hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Brottby variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Brottby eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Brottby

För dig som letar efter lediga tomter i Brottby kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Brottby

Även lediga lägenheter i Brottby går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Brottby.

Fastigheter och fastighetsbolag i Brottby

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Brottby. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Brottby.

Nyborgs Samfällighetsförening
Brollsta By 22
186 97 BROTTBYConny Lindberg Bygg AB
Klippv. 9Snickis Svavelsö AB
L


Morsta Samfällighetsförening

Fastighetsservice P O Westin AB
Postlåda


C. Wingårdh,, AB
Brollsta Säteri 4
186 97 BROTTBY


Angarnsgruppen AB
08 - 31 77 78HB M A Birgander
Husa Gård
186 97 BROTTBY


Ösby 1:38
Ösby 6
186 97 BROTTBYRoslagens Fastighetsservice
L


Comobile AB
Sundbyv. 38
186 70 Brottby


Asamra AB
MAMRELUNDS GÅRD
186 97 BROTTBY


Sunnersta Samfällighetsförening
Sunnerstav. 74
186 70 Brottby

Annons:

Detaljinformation om orten Brottby - fastighetsdata

Brottby är en tätort i Vallentuna kommun med 205 invånare. Strax intill orten finns trafikplatsen Brottby trafikplats, där E18 möter länsväg 268. Brottby ligger i Össeby-Garns socken. På andra sidan E18 ligger tätorten Karby.

Yta: 18 hektar
Invånare: 205, år 2010

Här hittar du mer information om Brottby.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Brottby. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Stockholm.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.