Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Bro

Annons:
I orten Bro finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 12 olika företag inom fastigheter i Bro som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Bro. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Bro rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Bro som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Bro hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Bro variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Bro eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Bro

För dig som letar efter lediga tomter i Bro kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Bro

Även lediga lägenheter i Bro går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Bro.

Fastigheter och fastighetsbolag i Bro

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Bro. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Bro.

Fastighetsbyrån Bro
Bro Centrum 1
197 31 Bro


Älmsta 1:82
Pumpv. 21
197 92 BRO


Flodins Projekt & Byggledning AB
Fäbodarna
197 93 Bro


Vallby-2 Vägsamfällighet
Helgestavägen 3
197 92 BRORepslagargränds Fastighets AB
Klövtorpsv. 1Riksbyggens BRF Sjöbodarna Nr 1
Bokstigen


Job Flex AB
Stentorp
197 92 BRO


Bosses Lotstjänst
Håbo Häradsväg 2
197 93 Bro


Indus Stockholm
Ulleviv. 12
197 40 Bro


Målarservice I Mälardalen AB
Nybolundsvägen 5
197 93 Bro


Fastighets AB Regeln
Skällsta Industriområde
197 40 BroKia Bygg & Jurist HB
Dagsverkarv. 41

Annons:

Detaljinformation om orten Bro - fastighetsdata

Bro är en tätort i Upplands-Bro kommun, Stockholms län, belägen intill E18 mellan Enköping och Stockholm. Bro järnvägsstation uppfördes 1876 i byn Härnevi.

Yta: 300,74 hektar
Invånare: 7 050, år 2010

Här hittar du mer information om Bro.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Bro. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Stockholm.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.