Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Bagarmossen

Annons:
I orten Bagarmossen finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 9 olika företag inom fastigheter i Bagarmossen som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Bagarmossen. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Bagarmossen rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Bagarmossen som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Bagarmossen hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Bagarmossen variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Bagarmossen eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Bagarmossen

För dig som letar efter lediga tomter i Bagarmossen kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Bagarmossen

Även lediga lägenheter i Bagarmossen går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Bagarmossen.

Fastigheter och fastighetsbolag i Bagarmossen

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Bagarmossen. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Bagarmossen.

BRF Naturporten
Ätrav. 20
128 41 Bagarmossen


Hsb BRF Styrgåsen I Stockholm
Fogdev. 47
128 41 BagarmossenÖstanby Fönsterservice
Svartåg


Love Martinsen AB
Nissastigen 3
128 41 BagarmossenBygg & Kraftledning i Stockholm AB
LetstigenWallinder Fastighets AB
Rusthållarv. 6BRF Torvmossen 2
Emåg. 39Ek för Bergsrådsgatans Fria Konstnärer
Bergsrådsv. 106Sinpat AB
Kolbäcksgränd 23

Annons:

Detaljinformation om orten Bagarmossen - fastighetsdata

Bagarmossen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Kärrtorp i norr, Skarpnäcks gård i syd och sydväst samt till Nacka kommun i öster. De gamla områdena från 1950-talet består av en blandning av låga flerfamiljshus och småhus- respektive radhusområden.

Yta: 198 hektar
Invånare: 10 915, år 2015

Här hittar du mer information om Bagarmossen.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Bagarmossen. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Stockholm.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.