Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Årsta

Annons:
I orten Årsta finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 8 olika företag inom fastigheter i Årsta som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Årsta. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Årsta rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Årsta som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Årsta hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Årsta variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Årsta eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Årsta

För dig som letar efter lediga tomter i Årsta kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Årsta

Även lediga lägenheter i Årsta går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Årsta.

Fastigheter och fastighetsbolag i Årsta

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Årsta. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Årsta.

Fastighetshjälpen AB
08 - 602 84 00Lundquistgruppen AB
Bränningev. 2
120 54 årsta


Årsta Folkets Hus och Teater
Årsta Torg
årsta


Riksbyggen
Ostmästargränd 8 A
120 40 ÅRSTA


Coldfinger Kardebo Service
Åmänningev. 60
120 57 ÅRSTA


Kronman Fastigheter AB
Åbyv. 20
120 44 ÅRSTA


Stiftelsen Högtomt
Svärdlångsv. 16
120 60 ÅRSTABokföringsfirman Susanne Beckman
Dellensv

Annons:

Detaljinformation om orten Årsta - fastighetsdata

Årsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Nästan hela stadsdelen ingår i Enskede-Årsta-Vantörs stadsdelsområde, med undantag för Årsta holmar och Hammarbyslussen som ingår i Södermalms stadsdelsområde. Den bebyggda delen av stadsdelen ligger på södersluttningen av den förkastningsbrant som sträcker sig längs Årstavikens södra sida.

Yta: 262 hektar
Invånare: 17951, år 2014

Här hittar du mer information om Årsta.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Årsta. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Stockholm.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.