Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Älvsjö

Annons:
I orten Älvsjö finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 9 olika företag inom fastigheter i Älvsjö som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Älvsjö. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Älvsjö rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Älvsjö som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Älvsjö hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Älvsjö variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Älvsjö eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Älvsjö

För dig som letar efter lediga tomter i Älvsjö kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Älvsjö

Även lediga lägenheter i Älvsjö går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Älvsjö.

Fastigheter och fastighetsbolag i Älvsjö

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Älvsjö. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Älvsjö.

Resby Fastighetsförmedl. AB, Ingvar
Johan Skyttes v. 200
125 34 älvsjö


Lh Revision AB
Prästgårdsgränd 4
125 44 ÄLVSJÖ


B A Fastighetsservice AB
Västerängsv. 73
125 58 älvsjö


Hsb Städ AB
Långbrodalsv. 1 A
125 32 älvsjö


Sveaporten AB
Aspöv. 24
125 40 ÄLVSJÖLangbo AB
Långbrokungens


Jpdsjj Fastigheter AB
070 - 710 53 60Drängkraft Daniel Janson
Mickelsbergsv. 111 A
125 54 älvsjö


Hair Design
Lisebergsv. 122
125 35 ÄLVSJÖ

Annons:

Detaljinformation om orten Älvsjö - fastighetsdata

Älvsjö är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Långsjö, Långbro, Solberga, Liseberg, Örby slott, Örby och Hagsätra samt till Snättringe i Huddinge kommun. Stadsdelen bildades 1926 och innefattade då dagens stadsdelar Fagersjö sjön Magelungen, Rågsved och Hagsätra.

Yta: 203 hektar
Invånare: 1061, år 2013

Här hittar du mer information om Älvsjö.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Älvsjö. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Stockholm.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.