Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Älta

Annons:
I orten Älta finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 12 olika företag inom fastigheter i Älta som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Älta. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Älta rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Älta som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Älta hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Älta variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Älta eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Älta

För dig som letar efter lediga tomter i Älta kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Älta

Även lediga lägenheter i Älta går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Älta.

Fastigheter och fastighetsbolag i Älta

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Älta. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Älta.

Hammersta Fastigheter AB
Örkroken 8
138 40 älta


Euro Floor Care AB
Älta Idrottsv. 10 A
138 33 älta


Calles Golv & Entreprenad
Lönnv. 3
138 35 älta


Bojen Fastighet HB
Storkällans v. 10
138 40 älta


Bomporompontoj AB
Lönnv. 9
138 35 älta


Ss22 Fastighets AB
Örkroken 2
138 40 ältaÄlta Vägförening
LönnvMäklarhuset Älta/Tyresö
ältav


Klätterteknik Fastighets, AB
Grustagsv. 8
138 40 älta


E-Tre Villa AB
Stensöv. 41 A
138 32 ÄLTA


Hämplingens Samhällighetsförening
Hämplingev. 67
138 37 ältaKvarteret Spettet Samfällighetsförening
Ebbag. 20

Annons:

Detaljinformation om orten Älta - fastighetsdata

Älta är en tätort i Nacka kommun i Stockholms län, belägen i sydvästra delen av kommunen inom kommundelen Älta. Fram till 1625 var Älta gård ett frälsehemman som hade tillhört både säterierna Tyresö slott och Skarpnäck.

Yta: 331,75 hektar
Invånare: 9989, år 2010

Här hittar du mer information om Älta.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Älta. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Stockholm.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.