Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Adelsö

Annons:
I orten Adelsö finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 6 olika företag inom fastigheter i Adelsö som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Adelsö. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Adelsö rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Adelsö som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Adelsö hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Adelsö variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Adelsö eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Adelsö

För dig som letar efter lediga tomter i Adelsö kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Adelsö

Även lediga lägenheter i Adelsö går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Adelsö.

Fastigheter och fastighetsbolag i Adelsö

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Adelsö. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Adelsö.

Stenstorp Förvaltning HB
Stenstorpsv. 27
178 92 ADELSÖStaffan Erikssons Glasmästeri
L


Adelsö Mark och Fastighet
Stenstorpsv. 23
178 92 ADELSÖ


Ridö Entreprenad och Gårdsförvaltning
Björkö Mellangården 13
178 92 ADELSÖ


Johan Eriksson Fastighet & Administration AB
Västra v. 8
178 92 ADELSÖEkerö VVS Center AB
Adelsö

Annons:

Detaljinformation om orten Adelsö - fastighetsdata

Adelsö eller Adelsön (äldre namn: Alsnu) är en större ö i östra Mälaren, i Adelsö socken, i Ekerö kommun, Uppland, Stockholms län. Ön är omkring tio kilometer lång och mellan två och fyra kilometer bred och är 25,79 kvadratkilometer. Adelsös historia börjar redan på stenåldern, vilket vissa fynd från den tiden vittnar om.

Yta: 25,79 km2
Invånare: 750, år 1999

Här hittar du mer information om Adelsö.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Adelsö. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Stockholm.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.