Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Grisslehamn

Annons:
I orten Grisslehamn finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag inom fastigheter i Grisslehamn som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Grisslehamn. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Grisslehamn rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Grisslehamn som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Grisslehamn hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Grisslehamn variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Grisslehamn eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Grisslehamn

För dig som letar efter lediga tomter i Grisslehamn kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Grisslehamn

Även lediga lägenheter i Grisslehamn går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Grisslehamn.

Fastigheter och fastighetsbolag i Grisslehamn

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Grisslehamn. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Grisslehamn.

Singö-Söderby Samfällighetsförening
Söderby
760 45 GRISSLEHAMNGrisslehamns Samfällighetsförening
Nyängsv. 14


Tm El & Fastighetsteknik
Ekbacksvägen 9
764 56 GRISSLEHAMN


Backby Tranviks Skifteslag Samfällighetsförening
Backbyvägen 114
764 57 Grisslehamn


Hörnängsgrundets Samfällighetsförening
Hörnängsvägen
GRISSLEHAMN

Annons:

Detaljinformation om orten Grisslehamn - fastighetsdata

Grisslehamn är en tätort och hamn vid Ålands hav, inom Väddö socken i Norrtälje kommun, Stockholms län. Det ursprungliga Grisslehamn, idag kallat Gamla Grisslehamn och lokaliserat ett par mil söder om dagens Grisslehamn, nämns i historiska handlingar första gången 1376 rörande postgången till Finland via Åland.

Yta: 122 hektar
Invånare: 249, år 2010

Här hittar du mer information om Grisslehamn.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Grisslehamn. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Stockholm.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.